Haha såg nyss johan palm. Jag skrek johan...

Haha såg nyss johan palm. Jag skrek johan och sen började jag skratta, och han vinkade. Haha så söt :) nu är jag och cassi på väg till tranås. Ikväll får vi se vad som händer. Jag sover nog hemma iaf. Ni vet att ni älskar mig.


ganska fundersam.

det är konstigt. men det har vart så ett bra tag. och jag känner på mig att det alltid kommer att vara så. kalla mig vad ni vill. men jag kan inte ändra på det hur mycke jag än vill det. jag lurar mig själv för att få bort det. det funkar ett tag men det kommer ganska så fort tbx. jag vill men jag vill inte. hur skulle det bli? skulle det bli lika dant, eller bättre? varför inte sämre? om det ens skulle gå. fan, fan varför kan jag inte styra världen?..

ursäkta för att jag inte skrivit så mycke.

men det ska det bli ändring på :) dom senaste dagarna har jag vart sjuk, och så har jag vart i nkpg och självklart göteborg! ;D idag är det fredag och jag har precis vaknat. sitter i soffan och smäller flugor med elsaken ;) idag ska jag nog träffa mamma en stund, sen drar jag till min älskade cassandja! får se vad som händer ikväll :)
smycket köpte jag i nkpg :)
Ni vet att ni älskar mig.

Är i gbg med cassi. Just nu yrar vi omkri...

Är i gbg med cassi. Just nu yrar vi omkring på liseberg :) varmt som satan är det :) nu ska vi upp på berget och se om vi hittar nått roligt :) min baby kommer hem idag med, Jippi <3 Ni vet att ni älskar mig.


Liseberg på G!

snart ska jag börja fixa mig. sen drar jag till cassie och sen drar vi vidare till nkpg :)
imorn åker vi till liseberg. är inte så sugen på det nu faktist.. och sjuk har jag blivit med. fan! med det fixar sig nog :) nu ska jag fixa lite :) juste, jag lyssnar på kat delunas nya låt heeela tiden. den är så JÄÄÄÄÄÄÄVLA BRAA! det går inte sluta lyssna :O och så sankar jag simon :( <33
Ni vet att ni älskar mig.

är så jävla kär i låten! ♥


!

jonnas låt till 100%!
godnatt :)
Ni vet att ni älskar mig.

haha jonnus äger! :D

jonna är stöööört skön har jag kommit på :) klockan är halv 7 och mano och robban är fortfarande hos jonna och mig :) nu kom salle oxå, en kopp te har han med sig oxå hahaha! :D jonna vill att jag färgar hennes hår nu, men det kan hon ju glömma ;D haha grabbarna har skit roligt, leker som små pojkar ;)

Haha nu sitter jag jonnus wille chrille oc...

Haha nu sitter jag jonnus wille chrille och anders i anders fula bil. Chrille dansar som en galning. Nu ska vi hem till pappa och röka pipa. Hör sen puusss. Ni vet att ni älskar mig.


23/7 - 2010 ♥

äntligen!
Ni vet att ni älskar mig. och jag dig!

yippie!

helluu. inatt sov jag hos simmebaby. nu sitter jag i tranås. snart ska jag tända pipan sen drar vi till mjölby och sover. Ni vet att ni älskar mig.

Tjohoo! Idag har jag tvättat. Nu är jag ...

Tjohoo! Idag har jag tvättat. Nu är jag hos simon<3. Jejjah och jonnus skjutsade hit mig för ett tag sen . Imorn ska jag fortsätta att tvätta och greja. Sen blir det pipa med brudarna! Nu ska jag mysa med simme, puusss. Ni vet att ni älskar mig.


Hej fuckers :) nu sitter jag i anders fula...

Hej fuckers :) nu sitter jag i anders fula bil på väg till varamon med han, jonnus och andreas :-) sen kommer det mer folk dit, typ wille, jonte och johan. Ikväll får vi se vad som händer. Imorn åker jag äntligen till Simme iaf :-) trött som fan är jag iaf :) nu jävlar är det bra musik i bilen!! Så nu blev jag ganska pepp mohaha. Får se om daniel är i varamon med, hoppas :) Ni vet att ni älskar mig.


Det blev inget sova. Nu sitter vi utanför...

Det blev inget sova. Nu sitter vi utanför cassi och röker pipa. Jag är mongo och jag tror att jonna kissar på sig snart. Hon säger desutom att det är oväder ute. Fast det är ju skit fint. Damp, mer pipa tjao. Ni vet att ni älskar mig.


Nu sitter jag, cassi, jonnus och alex på ...

Nu sitter jag, cassi, jonnus och alex på donken och ska käka frulle. Jag har precis beställt en hash brown, hm, undra vad det är. Får vänta och se. Snart blir det hem till caz och sova. Cassi fyller idag med, grattis älskling <3 <3 <3 Ni vet att ni älskar mig.


Plötsligt händer det. :) nu ligger jag i...

Plötsligt händer det. :) nu ligger jag i cassies nya soffa och tittar på film. Och hon sover. Får se vad som händer ikväll :-P cassie har snart sovit 12 timmar haha, sjukt är det :) nu ska jag sätta på en ny film :) G L A D Ä R J A G ! Ni vet att ni älskar mig.


Min mobil är cp och det gillas inte. Nu h...

Min mobil är cp och det gillas inte. Nu har vi bytt bil till en volvo :( är på väg till bx nu. Ska hämta jejjah. Det blev ingen donken, det han att stänga :( sen blir det är dra med robban ut! :) juste, måste fixa en till hjälm. Stoffe snodde sin igår ;-) den är trasig och vi har delarna hos cassie. Bra där! Men det fixar sig nog. Inatt sover jonnus hos oss igen. Najs najs :) tror hon börjar gilla att va ett klistermärke i soffan ;-) jag har ingen täckning haha :) men nu ska jag visa anders vägen till Simme :) puusss. Ni vet att ni älskar mig.


Sitter i en bmw med jonnus, dala, anders o...

Sitter i en bmw med jonnus, dala, anders och alfred :) på väg till christoffer nu. Sen drar vi till donken och sen vidare till caz :) <3 Ni vet att ni älskar mig.


Älskar oplanerade saker ;-) Herrå!

Älskar oplanerade saker ;-) Herrå!


Tjoho! Idag har det vart pissväder så ja...

Tjoho! Idag har det vart pissväder så jag har hållt mig i cassies säng. Vi har sovit i stortsätt hela dagen. När vi har vart vakna har vi kollar på serier. Nu ligger vi och tittar på baksmällan. Nyss åkte vi till mantorp och köpte glass eftersom att inget av öppet här i mjölby. Imorn ska jag äntligen till min älskade mamma <3<3<3<3<3. Yes. Men nu ska jag mysa med cassie :$ Natti natt! Ni vet att ni älskar mig.


shopping!

helluu! idag shoppade jag mamma och mormor i värmen!!
kommer knappt ihåg vad, men kan skriva det jag minns.
  • två par skor.
  • en skjortsdress.
  • ett linne.
  • en tshirt.
  • två klänningar.
  • en vanlig långärmad.
  • en lång munktröja.
  • ett par skjorts.
  • massa armband.
  • ett naglack (check me out).
  • 3 par trosor.
  • 4 tunikor.
så, tror att jag fick med allt?
najs va det! :)
nu sitter jag i tranås och har precis käkat flötig pizza. :)
malin dränkte mig i vatten oxå. så nu har jag suttit med vatten i örat ett tag...
sen där det av mot mjölby. och så ska vi nog bada nakna. eftersom att det är så varmt. eller innan det ska vi se nått sex program :) och ikväll ska vi se drag me to hell, fan vad jag läääängtar!! :D
på onsdag ska vi till liseberg, hoppas anton och demir hänkar oxå!
här får ni en bild på min söta tröja!
Ni vet att ni älskar mig.

puusss

sånt som händer ;)
nu är jag och cheese i tranås. på onsdag åker vi till gbg noojs! :)
varmt som fan är det nu med. gött men jobbigt. imorn drar vi till lkpg och shoppar med mig mor. trevligt trevligt :)
boyys jag drar mig.
Ni vet att ni älskar mig.

Hahahahahahaha in your face :)

Hahahahahahaha in your face :)


hoooot! (H)

helluu! är det bara jag som tycker att det är sjukt varmt ute eller? UUUSCH! ikväll blir det vattenpipa och mys med b-rudar! puusss
Ni vet att ni älskar mig.

Hejhej, nu ligger jag i cassies säng med ...

Hejhej, nu ligger jag i cassies säng med jonnus. Snart ska vi åka moppe till cg haha. Där ska vi köpa solstolar, gummibåt och grillgrejer. Och jonnus ska köpa hårfärg med :) ikväll ska vi vik skogssjön med rune och Aw? Kul hoppas jag haha :) och så är jag jävlit trött på kärleken. Så nu ska jag inte ge mig in på sånt skit igen. Aldrig mer! Så jävla mongo. Aja, nu ska jag va pepp och inte depp! :) Ni vet att ni älskar mig.


Idag har jag och cassie städat och städa...

Idag har jag och cassie städat och städat. Nyss va vi på donken och käka. Och nu ligger cassie på golvet och suger av mattan ;-) imorn kommer mamma och då ska vi tänka och handla lite, najz! Snart ska jag nog sova, för jonnus kommer ju hit imorn med! För några dagar sen va jag cassie jonnus och thimmie på bio, eclips såg vi. Riktigt bra faktist :) nu ska jag fortsätta att kolla på tvn. Ont i magen fick jag nu med.. Aja. Godnatt! Ni vet att ni älskar mig.


Hejhopp! Nu sitter jag och cassie på burg...

Hejhopp! Nu sitter jag och cassie på burger king. Ja, jag vet att hon och jag hatar det stället. Men vi va bara tvungna att testa :) just nu sitter cassie och klagar på allt haha :-D fast nu vart hon nöjd med musiken. Bra där caz! hörs sen! Ni vet att ni älskar mig.


älskade mormor!

nu har jag precis vaknat. ska fixa mig lite sen dra till mormor och äta. efter det åker jag och tindra och hämter cassie. jag och cheese måste köpa en gummibåt snart med så blir anton glad :) men nu ska jag rappa på.
vi höres!
Ni vet att ni älskar mig.

Bassie, ingen tar dig ifrån mig. INGEN! Ja...

februari 2008 43 (MMS)

Bassie, ingen tar dig ifrån mig. INGEN! Jag älskar dig. Jag ska fixa det här gubben. Du ska aldrig få komma bort från mig igen. Jag ska göra allt jag kan för att du ska få komma tillbaka till mig min ängel. Jag saknar dig och ska ringa dig varje dag tills du kommer hem. Jag älskar dig sebastian! <3


BLÄ

så jävla äckligt. ni äcklar mig. ni äcklar alla. NI ÄR ÄCKLIGA! USCH!!

hopp, då får väl jag blogga för att ingen annan gör det.

jag vaknade hos min änglafamilj i tranås. cassie är på jobbet som vanligt. men det är bara en dag kvar nu, sen får VI äntligen sommarlov! om det är någon som skrivit massa konstiga saker på FB så är det garanterat cheese. idag vet jag inte vad vi ska göra. nu ska jag bada i badkaret, sen om en stund ska jag till mjölby och då kommer mamma och hämtar mig och då drar vi och handlar och kollar om min skylt har kommit, som jag hoppas på. om den har kommit så drar vi nog till mantorp och käkar frasses, sen får vi se vad som händer.
Ni vet att ni älskar mig.

jappjapp

jag fick ett jätte fint paketsnöre av malin, snälltsnällt! :)
jag gick så till ica, och det va IGEN som glodde ;O

kalas kalas!

nu åker jag till tranås på 40års kalas! jag sover där med. och så här ser jag ut idag!...
Ni vet att ni älskar mig.
LYCKA TILL JONNUS! <3

John Bauer here we come!

jag måste bara säga att jag och min bästis ska äntligen gå i samma klass/skola. det trodde jag aldrig för 2 år sedan ;) puusss på den bästa ängeln i hela världen! jag älskar dig babu! <3

usch

jag vill bort, bort från denna värld!
helt sjukt vad jag hatar det här stället. och min pappa. och hans brud. och dom hatar mig med! (Y)
nu ska jag sova godnatt!
Ni vet att ni älskar mig.

RSS 2.0