fattar inte varför jag har en blogg.

jag vill så gärna ha en blogg. men jag vill ha något att skriva om med. jag har verkligen ingen aning om vad jag kan skriva om. jag vill skriva om något som ni tycker om att läsa. snälla ge mig förslaag! :)
Ni vet att ni älskar mig.

Städat mitt rum nu. Måste fixa en lägenhet...

Städat mitt rum nu. Måste fixa en lägenhet så jag kan börja skolan! Idag är det födelsefest för mamma. Så ska upp tidigt och fixa lite. Bilder kommer nog upp på facebook nu ska jag sova en stund :) godnatt alla! Ni vet att ni älskar mig.


poker och skype.

det är vad jag har suttit vid inatt. snart är klockan 7, jag ska väl upp och käka snart. idag har jag myckert att göra. så vi kanske inte hörs nått mer just idag. eller kanske. om jag orkar ta kort på skorna :P
jaja ha det bra så längeee.
HAHHAA jag garvar sönder varje gång jag ser bilden!!!!
Ni vet att ni älskar mig.

heeeeeeeeeeeeeej!

jag har nästan sovit i ett dygn. jag är trött verkligen heeela tiden. vet inte vad det är med mig.
men nu är jag iaf vaken. men inte så länge till hehe..
Ni vet att ni älskar mig.

trött.

ligger i sängen hos mormor och väntar på att jag ska gå upp och käka lite.
medans jag väntar så blir det nog lite poker ;) idag ska vi käka med familjen igen. sen ska mamma och jag handla lite. sen blir det nog nkpg lagom till kvällen. hörs sen, pokern kallar!
Ni vet att ni älskar mig.
en sak är säker. jag har sagt det förr och kommer att säga det fler gånger, du är verkligen den bästa på hela jorden. hur mycket än som händer, så kommer du alltid att vara min älskade underbaraste bästavän! <3

grattis mamma!

idag fyller min älskade mamma 42 år. grattisgrattis <3
jag har skiiiit ont i huvet. så ska nog sova lite innan vi ska dra iväg. jag sover nog hos mormor inatt.
innan jag går och lägger mig så vill jag bara säga att jag har finaste bakgrunden på mobilen.
puusss och godnatt alla.
Ni vet att ni älskar mig.

Pain..

jag kan förklara mina känslor för dig med bara ett finger.


Förlåt för att jag inte skriver så mycket....

Förlåt för att jag inte skriver så mycket. Men mår verkligen skit.


!

Kämpa för det som för dig vidare. Acceptera det som du inte kan ändra. Gör dig av med det som håller dig tillbaka....

06.22

häärligt! klockan ringer om 40 min, och jag har inte sovit en blund. men det skiter jag i, för jag ska ju till strandvägen idag, jippi! :D jag har spelat poker heeeeeeeeeela natten. haha jag blir skit glad när jag vinner. haha jag suger verkligen. menmen. alla spelar då måste jag med det ;) jag ska åka till mormor idag med. jag sover även där. men vi hörs senare, vill spela lite till innan jag ska in i duschen :) pöss
Ni vet att ni älskar mig.

ont överallt!!

klockan är halv 7 när som. jag kommer ALDRIG orka att gå till strandvägen idag. får nog skippa det och ta det imorn ist. får se hur det blir. simma ska jag göra iaf! får se om jag får plats i sängen. zimba tar ju upp hela..
Ni vet att ni älskar mig.

sjuk?

vet inte om jag är sjuk. jag mår inte så bra iaf. har sovit typ hela dagen för jag har inte kunnat göra så mycke annat. imorn ska jag simma och grejer med nina och jennifer. det ska la bli skönt haha. nu ska jag prata lite mer i skype :D Ni vet att ni älskar mig.

jag har inga pengar på mobilen.

jag ska kolla upp skola snart har jag tänkt. funderar på att gå i nkpg faktiskt :)
snart ska jag gå till hemma kväll och köpa godis :)
Ni vet att ni älskar mig.

vill ha tillbaka mitt håååår!!

Ni vet att ni älskar mig.

trööööööööttt!

sitter hos suss nu och väntar på att kaffet ska bli klart :)
idag har jag vart på stan med ninis. vi har solat och lite grejer, sen drog jag hem till pappa en stund. sen blev det glass på donken och sen ut en sväng. och som sagt så sitter jag hos suss nu. ikväll händer det nog inte så mycke mer än att titta på lite tv och sen sova :) nu är kaffet klart :)))
Ni vet att ni älskar mig.

fredag.

jag glömmer bort vilken dag det är hela tiden.. så fick fråga nu haha. idag har jag vart och fikat på stan. ikväll blir det mys. det blir nog örebro nån gång i veckan med. Ni vet att ni älskar mig.

skakar för att jag är så arg.

jag gillar verkligen inte folk som snackar om mina syskon. där går dom över gränsen. spec om det inte är sant.

torsdag??

hellu. nu har jag och jonna precis vaknat. idag kanske jag drar till älskade suss. och imorn kanske jag och jonnus drar och badar nån stans. jag har inga pengar på mobilen, men det har vissa inte fattat. men ni får RINGA om ni vill nått. jag vet jag hatar att prata i telefon så jag svarar knappt aldrig. men ska försöka bättra mig på det :)
men vi hörs senare. heido
Ni vet att ni älskar mig.

heeeeeeeeeeeeeej!

idag skulle jag åkt till suss egentligen. men jag drar dit på torsdag ist. just nu sitter jag ute hos jonnus. snart ska vi gå in och käka. och sen kommer wille pille. jag har inga pengar eller mess på mobilen så jag kan inte svara när ni skickar nått. så ni får faktiskt ta och ringa ist. imorn drar vi nog in till mjölby en liten stund. eller det är iaf tänkt så. men nu ska vi käka. byye :)
söt bild på jonnus <3
Ni vet att ni älskar mig.

2011!

hejsan. nu har vi kommit hem från kryssningen. riktigt trevligt vissa stunder!
blev en gnutta galet, men det är vi ju vana vid! :) det sista jag gjorde 2010 va iaf att ramla och blöta ner HELA mig. jag gick och la mig vid halv2-2 för att jag va skiit trött! nästan lika trött som jag är nu.
jag kan säga att den här dagen är inte den bästa jag vart med om. så därför orkar jag inte blogga idag.
så vi hörs nog imorn om jag känner mig bättre. Ni vet att ni älskar mig.
R.I.P Dana.
Ha det bra där uppe.
Vi tänker på dig.

RSS 2.0